A favor de les peces de fusta

Les joguines són les eines més utilitzades pequè els nens desenvolupin la seva imaginació.

Per aquest motiu penso que és bo que tinguis en compte quines característiques té el material que li ofereixes al teu fill o la teva filla.

Jo sempre que puc demano que siguin de fusta.

Et presento un llistat dels avantatges que suposa la fusta respecte el plàstic.

Planteja’t aquestes característiques de cara a altres materials (com ara la roba o la ceràmica) i valora en cada cas com repercutirà el en joc del teu fill/a.

Parlo en concret de les peces de fusta…

  • Pesen o tenen presència. No se t’escapen de les mans sense voler.
  • Si es cauen, el so que fan no és estrident i no molesta tant. Això permet poder continuar atenent a l’activitat que estavem fent molt millor.
  • Un nen que juga amb aquestes joguines té més cura i control del seu cos. Perquè sap que si se li cau i es pica amb elles es pot fer mal.
  • Tocar una peça de fusta desperta molt més els sentits. Quant més natural és el material millor.
  • Les peces de fusta es respecten molt més que les de plàstic. Això és així perquè en general el plàstic el relacionem amb objectes d’un sol ús, i en canvi la fusta es troba amb objectes de llarga durada.


Les joguines són les eines més utilitzades pequè els nens desenvolupin la seva imaginació. Tria-les amb cap.

Recorda

Vols ajudar des de casa i no saps per on començar?

Et dono eines totalment gratuïtes perquè puguis ajudar la teva familia, tant si es tracta d’ajudar un/a nen/a o un adult.

Sóc la Cristina, a banda del que puguis trobar per aquí Pescaparaules, també comparteixo molta informació i recursos gratuïts perquè estableixis un bon vincle amb els teus fills més petits, així com eines per ensenyar a llegir des de casa a la pàgina www.cristinaavecilla.com

Si vols saber més, entra i tafaneja 😀

    Utilitzaré les dades que em facilitis amb la finalitat d'enviar-te informació sobre els meus serveis i productes. Has de marcar la casella per autoritzar-me'n, del contrari no podré enviar-te res. La responsable de tractar les teves dades seré jo mateixa, Cristina Avecilla. Només compartiré -sempre de forma segura- amb els proveïdors que utilitzo per enviar-te correus electrònics i amb GoogleAnalytics. Pots canviar d'opinió i accedir, modificar o suprimir des del correu info@pescaparaules.cat. Tens més informació a la meva política de privacitat i a les condicions legals.