Com evitarem el possible contagi del Coronavirus des de Pescaparaules COVID-19

Davant dels fets recents sobre la crisi mundial causada pel Coronavirus i havent valorat els pros i els contres respecte seguir oferint fer sessions de logopèdia com fins ara, has de saber que:

– A Pescaparaules seguirem oferint fer sessions individuals de logopèdia, per tant si tenies hora t’espero tal i com havíem quedat.

– Com a mesura preventiva per evitar possibles contagis del COVID-19 ens desinfectarem les mans abans i després de les sessions.

Davant de qualsevol sospita de contagi o símptoma de malaltia es prega avisar per anul·lar la sessió concertada, igual com faries per qualsevol altre motiu.

Dit això em veig amb la obligació moral d’extendre’m una mica més en les explicacions.

Com ja deus saber, el gran problema del Coronavirus és la rapidesa en la que s’està propagant.

Per frenar aquesta rapidesa es demana evitar aglomeracions, i aquest és el motiu principal pel qual s’estan tancant les escoles.

A Pescaparaules totes les sessions són individuals i per tant no hi ha aglomeració i el risc de contagi és mínim.

Crec també que és important mantenir una mica d’ordre i salut mental davant d’aquesta epidèmia, i que tancant el centre aconseguiríem tot el contrari (més tenint en compte que ja portem uns dies amb el centre tancat per motius personals). Venir a logopèdia com es fa cada setmana ajudarà en bona mesura que nens i nenes sentin una mica de normalitat, així com tota la família.

Estic convençuda que amb les mesures de prevenció recomanades des de la Generalitat estem tots ben protegits. A més a més conec personalment a cadascú de vosaltres i si hi hagués cap risc ho sabríem de seguida i prendríem les mesures més adients segons el cas.

Per part meva, dir-te que el dia 3 de març les proves de laboratori van descartar que tingués el COVID-19 i que d’aleshores ençà he evitat tota mena d’aglomeracions i possibles contagis.

Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb mi i et respondré tan aviat com pugui. El telèfon és el 630 685 990. Pots trucar o enviar un WhatsApp.

Una abraçada a distància,

Cristina.

Cardedeu, 12 de març del 2020.