Hi ha dues maneres d’aprendre a llegir.

Una segur que ja la coneixes: aprenem la forma de les lletres, repetim una i altra vegada i al final acabem llegint.

La segona es fa entrenant només el so de les paraules. I quan el dominem bé aleshores ja aprendrem les lletres, si és que cal (potser ja ens les hem après pel camí).

Nosaltres triem la segona opció.

Som especialiestes en aprendre a llegir amb jocs sense lletres!

Vols saber com?

Amb el canvi de paradigma arran de la pandèmia ens hem reinventat, ja tenim llestes un munt d’activitats per a tu que estan provades i funcionen molt bé.

I ara falta presentar-te-les amb cara i ulls. És per això que tot i que hi son potser no les trobes fàcilment.

Així que si busques canviar la teva relació amb la lectura i els aprenentatges escriu un correu i t’orientarem perquè trobis fàcilment la millor opció per al teu cas.

Ho pots fer des del formulari d’aquí sota, enviant un correu a info@pescaparaules.cat o per whatsapp -630 685 990-.

    Utilitzaré les dades que em facilitis amb la finalitat d'enviar-te informació sobre els meus serveis i productes. Has de marcar la casella per autoritzar-me'n, del contrari no podré enviar-te res. La responsable de tractar les teves dades seré jo mateixa, Cristina Avecilla. Només compartiré -sempre de forma segura- amb els proveïdors que utilitzo per enviar-te correus electrònics i amb GoogleAnalytics. Pots canviar d'opinió i accedir, modificar o suprimir des del correu info@pescaparaules.cat. Tens més informació a la meva política de privacitat i a les condicions legals.