Compra’l aquí.

Es tracta d’un llibre de 24 pàgines que funcionen com si es tractés d’una panoràmica.

Cada vegada que passis pàgina hi trobaràs el mateix parc ocupant ambdues planes (llibre obert de bat a bat), però amb cada volta de full -cartró en realitat- haurà passat una estona, i els personatges s’hauran mogut (alguns hauran aparegut de nou i d’altres hauran desaparegut).

Et fa a sentir-te observador de la vida quotidiana de cadascú. Des del llibre pots veure què està passant al parc i pots anar fent relacions entre personatges i creant histories. Hi ha moltíssims detalls visuals, la veritat és que no te’ls acabes.

Tot i que el títol sembla que parli d’arengades, no és així. L’arengada va desfilant al llarg de totes les planes i convida a fer un recorregut per tot el llibre.

El Arenque Rojo et pot ser molt útil si vols entrenar l’atenció. Per tant, si al teu fill li costa estar-se quiet pots captar-li l’atenció mica en mica amb aquest llibre.

També és un llibre ideal per inventar histories. Si vols gaudir de l’escriptura i necessites idees per començar, aquest llibre et pot ajudar.

Et passo l’enllaç a les fotos que vaig fer per una publicació a Instagram. Tens algunes fotos de l’interior d’El Arenque Rojo.

Et passo també l’enllaç directe per si el vols comprar. El Arenque Rojo directe a casa.