T’agrada la cultura i vols gaudir-la al màxim.

Per això necessites que la lectura t’ho posi fàcil.

Si no és així, jo et puc ajudar.

Soc la Cristina i t’ofereixo acompanyament en línia per fer desaparèixer els mals de cap que comporten els problemes amb la lectura.

T’acompanyo en el teu procés de reaprenentatge lector perquè les lletres siguin bones companyes de viatge, tant si es tracta d’un problema que t’afecta directament a tu com si es tracta dels teus alumnes.

Ajudo a recuperar el bon rotllo amb la lectura a nens i adults, perquè la lectura es pot reconstruir SEMPRE.

Quines opcions hi ha ara mateix?

Te’n proposo 5 de diferents.

  • Autoaprenentatge. Al bloc de Pescaparaules hi ha informació i consells per aplicar a casa o a l’aula, i  pots complementar aquesta informació amb els recursos disponibles aquí.
  • Cursos i tallers. Pots formar-te fent tallers o cursos per la millora de la lectura i els aprenentatges. Tafaneja el que pots aprendre aquí.
  • Material. Hi ha disponible material pensat especialment per a tu si ets professional del sector educatiu (incloc logopedes i psicòlegs que treballen per l’accés a la lectura) i que no està penjat en obert. Si t’interessa saber-ne més, si us plau omple el formulari i em posaré en contacte amb tu per guiar-te en la recerca del que necessites.
  • Sessions individuals. Per desfer-te del problema el més aviat possible i fer-ho amb acompanyament professional. Aquest és el lloc per fer sortir les paraules, tant si son parlades com escrites o llegides. Deixa’m ser la teva logopeda i parlarem, patirem i riurem juntes tot el que faci falta durant aquest procés.

  • Assessorament professional. Has vingut a canviar el món i estàs a la recerca de reforços? Contacta’m i et guio de la millor manera. Dins d’aquesta pàgina podràs fer-te una idea del que podem fer plegats.