El César explica la seva experiència amb el seu fill, el Gabriel.

Vídeo testimoni del César, octubre del 2020

L’Anna explica la seva experiència amb les seves filles, la Carla i la Sara.

Ens preocupava que no disfrutessin aprenent, que se sentisin “despenjades” del curs acadèmic i que l’escola els posés l’etiqueta de dislèxiques i no hi fes res al respecte.

Ens sentiem desorientats i tristos en no saber com ajudar-les.

Crec que encara que seguim ocupant-nos i acompanyant-les ens hem tret la pressió d’haver-ho de fer tots sols. Al millorar els resultats que obtenen a classe i la seva capacitat lectora hem pogut gaudir més de l’aprenentatge.

Adjectiusde l’experiència:

  • Enriquidora
  • Lúdica
  • “Sin pausa pero sin prisa”
  • Personal i carinyosa
  • Reptadora de com ens pensàvem
  • Reconfortant

La Lourdes i l’Eduardo expliquen la seva experiència amb el Gerard.

“Abans de conèixer a la Cristina, estàvem molt preocupats pel Gerard perquè el veiem que estava patint.

Ell parlava i parlava però no enteníem res… això feia que ell s’enrabiés i esclatava a plorar. La impotència era mútua.

També ens preocupava la seva integració a l’escola i l’evolució educativa.”

La nostra relació s’ha modificat… “Senzillament: 100%.

El primer mes ja vam notar un canvi important: començàvem a conversar!

El Gerard ja no plora perquè els seus pares no l’entenen!!”

Com ha canviat el vostre dia a dia

Adjectius…:

“IMPLICACIÓ

INTERÈS PEL PROBLEMA

PROFESSIONALITAT

EFECTIVITAT

PROGRESSIÓ

SATISFACCIÓ

                                                                               MOLTES GRÀCIES!”

Denanant adjectius

La Pilar parla sobre com ha viscut l’època de logopèdia amb en Gael.

Feia temps que em preocupava compronunciava el meu fill els sons “s” i “z”,donat que no sabia pronunciar bé la “s”.  Al principi no li donava importància, pensavaque amb el temps n’aprendria. Però passaven les setmanes i tot seguia igual.Provava de fer els exercicis amb ell, fer-li repetir paraules incidint en el so”s”… però no ho aconseguia.

Vaig consultar Internet, pensant que trobaria la formula màgica. Però vaig fracassar. Em sentia impotent i frustrada de no poder ajudar el meu fill. Tenia la sensació que era necessari actuar ràpid i trobar un remei. Si no ho feia ara, potser ja seria massa tard. Així que vaig prendre la decisió de consultar amb un especialista, i vaig trobar la Cristina: la solució definitiva al nostre problema.

Com va començar tot

Des que hem començat les sessions, la meva relació amb en Gael s’ha simplificat. Vull dir que abans centrava molt la meva atencióen escoltar com pronunciava el so “s” i el corregia contínuament. Ara, l’escolto parlar i estic molt satisfeta del seu esforç, del que ha aconseguit la Cristina i dels resultats. Cada dia augmenta la seva seguretat, a l’hora de llegir ho fa millor i més ràpid. No dubta a l’hora de transcriure el so dinsd’una paraula. Abans era una relació més tensa, estava sempre”atenta” per redreçar un so mal pronunciat. Ara el que faig és felicitar-lo pel seuprogrés i millora. I en Gael està orgullós i satisfet. El seu esforç ha tingut resultats.

Gael va a les sessions molt content. Està molt engrescat i li agrada molt anar-hi. Estima molt a la Cristina i, tot i que l’horari és dilluns a les 19hores, després de tot un dia d’escola, activitats extraescolars i deures, hi va molt content i motivat.

Això m’ajuda molt, perquè contribueix a l’èxit del projecte.”

Com ha millorat la relació

Molt útil, efectiva, pràctica,didàctica, enriquidora, necessària, eficaç i professional. És la millorinversió que he fet per ajudar a construir un futur i una projecció millor pelmeu fill. Recomanaria a tothom que tingui aquestes tipus deproblema que prengui la decisió i consulti amb un bon professional com la Cristina.

Vull agrair-li la seva dedicació, professionalitat, rigor i seriositat a l’hora de tractar el problema. És una gran professional i experta i millor persona. A més, sap fer-se una bona amiga i companya del nen, el que ajuda molt a guanyar-se la seva complicitat i aconseguir els resultats esperats.”

Demanant adjectius

L’Eli parla sobre el seu pas per Pescaparaules amb el Víctor

“Cuando conocimos a Cristina hacía poco que a nuestro hijo le “diagnosticaron” autismo. Estabamos nerviosos, perdidos y entre muchas dudas.

Por supuesto, nos preocupaba el tema del lenguaje.

Me acuerdo que, al salir del despacho, después de hablar con ella, mi marido y yo nos miramos y dijimos, sí, con ella, Víctor conectará.

Desde el segundo 1, hubo esa conexión y nuestros nervios, en este aspecto, fueron disminuyendo.

Los miércoles, Víctor sonríe más!”

Cómo empezó todo

“Nuestra relación con Víctor ha mejorado muchísimo, no solo porque su vocabulario va creciendo sino porque también nos manifiesta sus emociones y dudas respecto a lo que le va ocurriendo. Por lo cual, nosotros, estamos más relajados y disfrutamos de nuestra calidad familiar.”

Cómo ha cambiado vuestra relación familiar

“Gratificante.

Emocionante.

Profesionalidad.

Efectividad.

Familiar.

Afectiva.”

Pidiendo adjetivos