Ei!

Que bé trobar-te per aquí!

Si t’apassiona el món de les paraules i l’aprenentatge, apunta’t aquí per a rebre tota la informació al teu correu.

Estic convençuda que t’agradarà venir 🙂

T’explico que si em dones el teu correu:

  • Rebràs informació exclusiva que no veuràs enlloc més. Per exemple parlo de casos reals en els que explico situacions concretes a mode d’exemple perquè et puguis inspirar.
  • Tindràs accés prioritari als tallers gratuïts.
  • Podràs ser partícip dels cursos, tallers o activitats que es vagin creant (de tant en tant demano opinió i faig el que em demaneu la majoria).
  • Podrem conèixer-nos una mica millor perquè, si ho vols, parlarem per correu (aquesta part potser m’agrada més a mi que a tu). Sigui com sigui això ho tries tu.

Aquesta és la pàgina per entrar dins de la subscripció de Pescaparaules.

Si t’hi fixes, veuràs que vas a parar a una pàgina patrocinada per “Mailchimp“. Aquesta web és l’administradora dels correus, és com si fos un gmail, hotmail, yahoo o xtec, però amb la peculiaritat que em permet enviar-te a tu i a tots els que esteu subscrits el mateix correu fàcilment.

Això que t’explico no té més conseqüències per a tu que deixar el teu correu dins la base de dades de Mailchimp, igual com passa quan entres a Facebook o Instagram per a accedir-hi.

Envio correus esporàdics (sense periodicitat constant), i potser triguem una mica en tenir el primer contacte. Si veus que passen els dies i no reps res de res, escriu-me per privat i mirem de solucionar-ho 🙂

I aquí ja està tot dit!

Ara el pas següent és entrar en aquest enllaç per ser membre de Pescaparaules (per cert, subscriure’s no té cap cost econòmic).

Moltíssimes gràcies i fins ben aviat!!

Cristina.